top of page

Прийшов вересень … Своєю прохолодою вранці він нагадує, що літня  пора завершена. Розпочався новий навчальний рік не тільки для учнів школи, а й для дошкільнят. Світлі, затишні, естетично оформленні працівниками дошкільних груп хол, групові приміщення та спальні кімнати радо зустріли малечу. Дошкільнят чекає яскрава, цікава подорож по країні Знань.

Побажаємо  педагогам, школярам і дошкільнятам успіхів і незабутніх вражень в новому навчальному році.

кап4.png

Вітаємо з Днем дошкілля!

Найбільш відповідальним і важливим періодом у житті кожної людини – це вік дошкілля. Саме в цей час закладаються основи дбайливого ставлення до природи, зацікавлення навколишнім світом, відданості та шанування своєї Батьківщини. Крім цього, вихователі дитячих садочків закладають в кожній дитині зерно адекватного сприйняття світу, бережливого ставлення до свого здоров’я, навчають морально-етичним нормам та сприяють формуванню особистості. Людям цієї важливої професії потрібно бути вдячним за гарно вихованих діток, та їх терпіння та мудрість. 

Вихователь – це професія високого покликання. Життя наших найрідніших діточок знаходиться в надійних руках вихователів. Професія вихователя вимагає глибокої любові до своєї справи та до дітей.

ленточка-цветы-синяя.png

Від успішного виховання дітей залежить все їхнє майбутнє життя. Адже садочок дає людині фундамент, на якому будується все подальше життя особистості. Професіоналізм та терпіння кожного з них формує справжню особистість,

з багатим світоглядом та калейдоскопом емоцій.

 До дня  Дошкілля в дошкільних групах нашої школи  було проведено конкурс малюнків «Мій дитячий садок», підготовлено фото виставку за такою тематикою: «Наші випускники», «Які ви були у садочку», «Весело і дружно живемо ми у садочку».

 В кожній групі проведено тематичні заняття:

 - «Дитсадок – веселий дім, весело живеться в нім»

- «Хто в садочку дбає про малят»;

- «Незнайко завітав у дитячий садок»

А на завершення проведена розвага для всіх дошкільнят «Ми малята дошкільнята»

Якорь 1
osenniye-listya-na-prozrachnom-fone.png

Свято осені завітало в гості

artage-io-thumb-4695499beffad2ec7db2ca87

Осіння пора прийшла в наш навчальний заклад.

Для дітей  дошкільних груп свята - це справжнє море веселощів і необмеженого щастя. І хоч осінь і називають "сумовитою порою", проте, хто як не діти найбільше радіють яскравому різноколірному листю, опалому з дерев і дощику, після якого можна вдосталь набігатися в гумових чоботях. Саме тому осінні свята в дитячому садку - одні з найбільш улюблених у дітей.

Вихователі разом  з музичним керівником склали гарні сценарії свят. Кожен сценарій насичений різноманітними героями, інсценівками, піснями, таночками, іграми, які підбиралися згідно віку дітей, індивідуальним особливостям кожної дитини.Під час свята у дітей завжди піднесений, позитивний настрій. Вони активно приймають участь в хороводах, іграх, розповідають вірші, співають пісні, перевтілюються в різних героїв казок, оповідань, розігруючи їх, як маленькі актори.

До осінніх свят вихователі, батьки і діти готуються заздалегідь. Вони збирають листя різних дерев (для таночків, ігор), роблять разом з батьками цікаві костюми, малюють тематичні малюнки, вчать вірші, готують поробки з природного матеріалу. Усе це необхідно, щоб свято було не нудним, а веселим і таким, що запам'ятовується.

Якорь 2
bt.png
bt.png

Над усе діти полюбляють Свято Святого Миколая,

тому що Миколай по справах дарунки визначає...

Всі вихованці дошкільних груп з великим хвилюванням  та нетерпінням очікували на свято Святого Миколая. І цей довгожданий момент настав. Діти всіх груп зібралися у залі, щоб послухати легенду про Святого Миколая, прочитати віршики та поспівати пісеньки, подивитися лялькову виставу.  Вихованці групи «Бджілка»  разом з вихователями

Корніленко Н.А. та Журавльовою Д.В.

стали учасниками шкільного свята.

Коли Миколай дарував дітям подарунки, очі малят

світилися неймовірною радістю.

День Святого Миколая

Якорь 3
ввяпвк.png

В головних ролях новорічного дійства Дід Мороз, Баба Яга,  клоун Шпуля, хлопчики  в костюмах  мушкетерів та  звірят, дівчатка – сніжинки, зірочки та східні красуні. Старалися усі, вдалося створити теплу та радісну атмосферу, піднесений настрій. Свято завершилось врученням солодких

подарунків від Діда Мороза.

Новий рік в дитячому садочку – подія особлива,

а для найменших її учасників, хвилююча та цікава. Новорічний ранок  для дітей старших груп пройшов востаннє, наступний, 2020, вони зустрічатимуть  у школі.

Дошкільнятка

вітають з Новим роком!

Якорь 4

Міжнародний жіночий день - 8 Березня

цветы фон_DoV (3).png

3-го та 4-го березня вихователі та музкерівник дошкільних груп організували й провели з дітками цікаві ранки до свята 8 березня.

Зранку у дитячому садку відчувалася  радісна й весняна атмосфера. Вихованці всіх груп дивували дорослих своїми казковими перевтіленнями, а саме - дзвінкими й радісними голосочками, майстерністю в  танцях,  декламуванням віршів 

та неперевершеним дитячим артистизмом.

На святах звучали лагідні пісні про маму, дитячий гумор, слова вдячності і  любові, які розчулювали  присутніх до сліз. 

Свято 8 березня в дитячому садку пройшло  цікаво і незвично. А  результатом свята стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки батьків і слова вдячності  за організацію та проведення  дитячих свят.

Butterfly 21.png
Якорь 5
bottom of page