top of page
imgonline-com-ua-Transparent-backgr-QHCk

Новини і заходи

 У нас  цікаве та захоплююче шкільне життя

ZDnem-znan-2015-1024x245.png

03 вересня у нашій школі-інтернаті традиційно, по-родинному,  пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.            

       День Знань — це особливе свято!

Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  Це зустріч з друзями, вчителями і вихователями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого,  цікавого, захоплюючого!

      Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія.  Цього року для  300 вихованців, які переступили поріг нашої школи-інтернату, розпочнеться цікаве шкільне життя, новий навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, улюблена вчителька, перша оцінка.

Рушаємо до Країни Знань!

Якорь 1

Благодійний фестиваль "Мама+Я"

04 вересня 2018 року у Запоріжжі в центральному парку культури і відпочинку Дубовий гай вже вдруге пройшов Всеукраїнський благодійний фестиваль «Мама+Я», в якому приймало участь близько тисячі дітей. На святі вони могли взяти участь у конкурсі талантів, спортивних змаганнях, відвідати майстер-класи та виставку спецтехніки. Протягом фестивалю відбулося два концерти, на яких учасники продемонстрували танцювальні та вокальні номери, гру на музичних інструментах та декламування віршів. Гурт "Лілея" з нашої школи-інтернату також долучилися

до участі у благодійному заході та отримали подарунки.

Якорь 2

21 вересня 2018 року о 9.00 відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського Олімпійського уроку

та Олімпійського тижня, на якому запалав Олімпійський вогонь та був внесений прапор. Кожен клас підготував презентацію своєї команди. Початком заходу став спортивний флешмоб,

який підготувала Балута Ю.М. 

Змагання проходили у вигляді квесту.

Учасники долали станції "Стрибкова", "Кидкова", "Драбинка", "Тунель", "Перенесення вантажу", "Подолай бар`єр", "Переправа", на кожній з яких виконували різні фізичні вправи та завдання.

Переможцями стали команда учнів 7-го класу.

Всі учасники були нагороджені грамотами та заохочувальними призами. Підготували спротивно-масове свято вчителі фізичної культури: Верещак С.В., Синюк І.В., Жданов В.М.

Олімпійський урок та Олімпійський тиждень

Ми віримо у наших спортсменів, бажаємо їм перемог та високих досягнень!

Якорь 3
zozh-menu.png

Програма Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів!

Центром «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» та Mondelēz International Foundation розпочато здорові активності по Україні. Ця спілка бажає зробити здоровий спосіб життя трендом, популяризувати раціональне харчування і «здоровий дизайн» приміщень серед учнів та вчителів. Учні КЗ «Матвіївська ЗОСШ-інтернат І-ІІІ ст.» ЗОР прийняли участь в програмі Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів!
Протягом року у рамках проекту в нашому закладі буде здійснюватись програма, яка має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я. 
‪#‎HealthySchools_UA ‬, ‪#‎HS_UA‬

Лекція з пожежної безпеки

​04 жовтня 2018 року для учнів нашої школи  провідним інспектором Вільнянського районного сектору ГУ ДСНС України у Запорізькій області -Аксютіною Світланою Вікторівною була проведена лекція з пожежної безпеки. Метою заходу було навчання дітей правилам пожежної безпеки та дотримання їх у повсякденному житті, виховання в учнів розуміння тяжких наслідків з причин порушення правил пожежної безпеки та з метою навчання діяти в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях. Під час лекції учням продемонстровано презентацію з наочними матеріалами і фото з реальних пожеж, що сталися у Вільнянському районі. Світлана Вікторівна провела інструктаж щодо правил пожежної безпеки та правил користування вогнегасником. 

Якорь 4
Якорь 5

Щирі вітання з Днем учителя!

Посвята в першокласники

Ось перед вами перший клас:

Такі іще малята.

Сьогодні будемо ми їх

У школярі  приймати!

Малюки, які щойно переступили поріг школи. Вони ще не знають всіх її правил і законів. Вони ще тільки починають крокувати стежиною знань, відчувати перші труднощі і перемоги, але вже сьогодні кожен з них з гордістю сказав:

«Ми сьогодні не просто діти, ми сьогодні - школярі».

Адміністрація школи, вчителі  та батьки зібралися у святковій залі, щоб в дружну  шкільну сім’ю прийняти нове поповнення.

На свято до першокласників завітали гості: Буратіно, Мальвіна. Вони загадували загадки, грали з дітьми в ігри та разом вивчили правила поведінки в школі. Першокласники радо співали пісні і декламували вірші.

Настала урочиста хвилина і всі першокласники промовили першу присягу в своєму шкільному житті… «Клянемось бути розумними, добрими, чесними, вихованими, дружніми, веселими, дотримуватись всіх правил і законів шкільного життя.»

«Гордо несіть звання УЧЕНЬ! 

Саме з цього свята і  розпочалося у першокласників  цікаве і захоплююче шкільне життя.

ЫВМВ.png
Якорь 6
аперекр.png
Якорь 8

На  День Покрови Матвіївка відзначила своє 100-річчя

14 жовтня 2018 року с. Матвіївка відзначила своє 100-річчя. На території Матвіївського сільського будинку культури відбулося святкування Дня села.

В рамках заходу відбулися виступи колективів будинку культури, а також колективу учнів Матвіївської школи-інтернату. Творча молодь демонструвала свої таланти. Звучали пісні у виконанні гурту «Мрія» (учні 3-б класу),  танцювальні колективи "Перлинки" (керівник

Остапець Л.Ф.) та "Грація" (керівник Фролова С.В.) виступили з номерами "Лелеки" і "Розлук не буде". Позитивний настрій та веселі емоції гостям свята подарувала  гумореска "Чемний пасажир" у виконанні учня 7 класу Кащенка Дмитра.

На святі також була представлена тематична виставка поробок вихованців нашого закладу.

Якорь 7
патч.png

Спеціалізована  виставка "Ярмарок освіти"

922_big.png

8 листопада 2018 року  у виставковому центрі «Козак-Палац» відбулася щорічна спеціалізована виставка «ЯРМАРОК ОСВІТИ», що об’єднала  19-ту спеціалізовану виставку навчальних закладів «Абітурієнт» та 8-му спеціалізовану виставку «Освіта за кордоном». 

Особлива увага приділена старшокласникам. Майбутні абітурієнти зможуть поспілкуватися з керівництвом, викладачами та студентами вищих навчальних закладів Запорізького та інших регіонів. У їх числі – Запорізький національний університет, Запорізький національний технічний університет, Запорізький державний медичний університет, Запорізька державна інженерна академія, Класичний приватний університет. До «Козак-Палац» завітають авторитетні освітні заклади Дніпра, Одеси, Харкова, Черкас.

Дізналися про сучасні спеціальності. Наприклад, окрему експозицію представляла кафедра дизайну ЗНТУ, що презентує підготовку за напрямом промисловий дизайн. Студенти освоюють навички проектування промислових виробів, побутових речей,

засобів транспорту за допомогою затребуваної сьогодні тривимірної графіки 3-d.

Серед постійних учасників – Запорізький обласний центр зайнятості, який інформує про професії, що можна

набути  за сприянням служби зайнятості, надає корисні відомості щодо профнавчання та працевлаштування.

Традиційно під час «Ярмарку освіти» широко були представлені творчі експозиції закладів професійно-технічної

освіти. Майбутні кухарі, перукарі, візажисти та флористи запросять відвідувачів до участі в майстер-класах.

Якорь 9

Обласний фестиваль-конкурс дитячої творчості міжнаціональних культур «Зоряниця»

27 жовтня 2018 року в палаці культури «Орбіта» відбувся Обласний фестиваль-конкурс дитячої творчості міжнаціональних культур «Зоряниця».

Учасниками заходу стало понад 80 дитячих і юнацьких вокальних та хореографічних колективів Запорізького краю, з-поміж яких і наша учениця

5-Б класу  Самохіна Карина  комунального закладу «Матвіївська загальноосвітня санаторна  школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Запорізької обласної ради.

Вокалістка  виконала білоруську пісню «Бялорусочка», зачарувавши глядачів та журі колоритним вбранням, артистизмом, харизмою і майстерним виконанням твору.

Вітаємо талановиту ученицю і самовідданого керівника Білик Оксану Павлівну з чудовим виступом на фестивалі. Бажаємо натхнення, творчих злетів  та нових перемог!

Якорь 10
parallaxTopFlag.png

Конкурс патріотичної пісні та поезії «Слався, рідна Україно!»

10 листопада  2018 року у Запорізькому національному університеті проходив ІІ регіональний конкурс патріотичної пісні та поезії «Слався, рідна Україно!». Гідно представили нашу школу на конкурсі учні  3-А класу вокальний гурток "Перлинки"  під керівництвом Балути Світлани Володимирівни. 

Якорь 11
mak29.png

Обласний фестиваль національних фольклорних дитячих  колективів «Запорізький Коловрат-2018»

10 листопада 2018 року в Палаці культури «Орбіта» відбувся Обласний фестиваль національних фольклорних дитячих

колективів «Запорізький Коловрат-2018».

   Організатори — Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації та Обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді.   Учасниками фестивалю були школярі, вихованці гуртків закладів позашкільної освіти, студенти закладів

професійної освіти, які представляли календарно-обрядові дійства, виконували різножанрові народні пісні, танці.

    Колектив комунального закладу "Матвіївська загальноосвітня санаторна школа - інтернат І-ІІІ ступенів" Запорізької обласної ради  "Промінчики" заспівали  пісню  «Ой єсть в лісі калина».

    Вітаємо талановитих учнів нашої школи та керівника Білик Оксану Павлівну з гарним результатом.

Бажаємо успіхів, натхнення і нових творчих злетів!

Якорь 12

Андріївські вечорниці по-сучасному

Із зимовими святами пов’язано багато різноманітних звичаїв, обрядів. Із захопленням чекаємо ми всі на Різдвяну казку

із запашною кутею, з дзвінкою колядою та щедрівкою,  також із нетерпінням очікуємо приходу Святого Миколая.

З-поміж найбільших зимових свят чи не найвеселішим є день Андрія, коли за українським звичаєм молодь

збиралася в одній хаті на великих вечорницях, влаштовуючи там усілякі забави та гульбища.

Цікаво, велично і змістовно, а головне по-сучасному  13 грудня 2018 року відбулись Андріївські вечорниці

в нашій школі-інтернаті, влаштовані учнями 8-9-х класів та вихователем Філіпенко Е.М.

Якорь 16

Всеукраїнський фестиваль боротьби "Спас"

15 грудня 2018 року відбувся Всеукраїнський фестиваль боротьби "Спас". Наші вихованці прийняли активну участь,

де посіли призові місця:  Бордюг Данило - І місце. Висловлюємо вдячність  нашим вихованцям  за старанність та наполегливість, організаторам змагань, суддям та всім, хто нас підтримує.

Якорь 18

Соціальний проект "Здійсни мрію!"

6364072.png

Цього року КЗ "Матвіївська ЗОСШ-інтернат I-III ступенів" ЗОР долучився до проекту "Здійсни мрію", який реалізують 1+1 медіа і ТСН спільно з благодійним фондом "Ти не один".

Учні нашої школи написали листи підтримки з побажаннями скорішого одужання і щастя на англійській, німецькій та іспанській мовах діткам, які боряться з важкими недугами, а працівники закладу надали посильну матеріальну допомогу Дмитрику Калюжному з міста Мелітополь.

"Занурившись у проект, ми усвідомили, що наше головне завдання-зробити так, щоб дітки, які мають складні захворювання та боряться за своє життя і майбутнє, не боялися мріяти безмежно, мріяти про те, що здається недосяжним і казковим.

Щоб вони не стримували свої думки і бажання. Адже віра, надія та мрії цілющі! Ми впевнені, мрії лікують! І ми хочемо, аби маленькі пацієнти інакше подивилися на життя, на те, що їх оточує. Діти повинні знати, що цей світ наповнений добром і усмішками, що диво, наша любов й підтримка завжди поруч. А для цього їм так потрібне здійснення їхніх найпотаємніших, найграндіозніших мрій. Чуєш, малюк? Мрій! Мрій навіть про те, що зараз здається недосяжним, і це обов'язково здійсниться!",- О. Лобода, куратор проекту "Здійсни мрію", ведуча "Профутбол".

Такі дітки мають бачити не тільки біль медичних процедур і сльози близьких, а й світ, наповнений добром та усмішками, радістю, нашою любов'ю і підтримкою.

Сподіваємося, що Святий Миколай підтримає щирі слова побажань та Дмитрик і всі дітки швидко одужають!

Якорь 13

Спортивні змагання з Гідроколеджем з футболу

18 грудня 2018 року футбольна команда комунального закладу "Матвіївська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів" Запорізької обласної ради  провели змагання з футболу із Запорізьким гідроенергетичним коледжем

Запорізької державної інженерної академії . Тренер Уколов Вадим Олександрович. Вітаємо з переможним І місцем.

Якорь 14
1356597974-16.png

19 грудня 2018 року в КЗ "Матвіївська ЗОСШ - інтернат І-ІІІ ступенів" ЗОР відбулося свято Миколая. Привітати вихованців нашої школи приїхало багато гостей. На свято завітали: голова Вільнянської районної адміністрації - Іванов Дмитро Юрійович та депутат Вільнянської районної ради - Зайцев Олександр Миколайович з командою викладачів та студентів ЗКПУ. Вони привезли для дітей безліч подарунків, а також провели з ними святкові вікторини та конкурси.
Наші любі шефи із Запорізької обласної прокуратури як завжди не забули про дітлахів нашої школи та передали їм чудові солодкі подарунки. Діти у захваті від свята і дуже вдячні всім гостям за турботу.

День Святого Миколая

Якорь 15

Відкриття Новорічно-різдвяного фестивалю 

У день Святого Миколая у Запоріжжі традиційно відбулося  відкриття обласної ялинки, яка дала старт обласному

Новорічно-різдвяному фестивалю. Під час відкриття обласного Новорічно-різдвяного фестивалю на гостей чекало театралізоване шоу, підготовлене Запорізьким обласним театром молоді. Учасниками театралізованого дійства стали зірки національного телепроекту «Мрійники України»,  автор і композитор Анна Казка, юний посол миру та капелан Дарина Коломицька. Гості свята також могли насолодитися виступом української співачки Оксамити, фаєр-шоу, молодіжно-розважальною програмою «Новорічний джем».

Учні нашої школи також мали змогу насолодитися святковим видовищем та отримати купу задоволення. 

Якорь 17

Новорічні пригоди Буратіно

На запрошення  музичної школи № 1 м. Запоріжжя вихованці комунального закладу
"Матвіївська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів" Запорізької обласної ради відвідали

новорічну виставу "Новорічні пригоди Буратіно"

577aa31cedcd0155b70d292e.png
Якорь 19

Новорічне свято-інтермедія у театрі ім. Магара

22 грудня 2018 року вихованці комунального закладу "Матвіївська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів" Запорізької обласної ради    відвідали свято-інтермедію біля ялинки та переглянули виставу  "Мауглі"  у Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. В. Г. Магара. У театрі панувала святкова новорічна атмосфера, створена казковими персонажами та мультиплікаційними героями. Під час вистави "Мауглі" учні отримали масу незабутніх вражень, прийняли активну участь у спілкуванні з героями. По закінченню свята дітлахи отримали новорічні подарунки.

Якорь 20
0_8f5e8_81d1090олb_orig.png

Всеукраїський фестиваль мистецтв "Таланти Хортиці"

17 лютого 2019 року  у місті Запоріжжя відбувся Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Таланти Хортиці», що об’єднав юні таланти з України, які продемонстрували високий рівень жанрів народно-сценічного танцю. У фестивалі взяли участь близько ста танцювальних колективів з усієї України. Від нашої школи-інтернату брали участь два колективи: «Перлинки» - керівник Балута С.В., «Мрія» - керівник Москаленко К.В. Учасникам та їх керівникам бажаємо творчого натхнення, успіхів у навчанні та подальших перемог у фестивалях і конкурсах.

Якорь 21
e11.png

Різдвяний флешмоб "До Трьох Празників у гості"

17.01.2019 року до КЗ "Матвіївська ЗОСШ-інтернат І-ІІІ ступенів" ЗОР завітав Запорізький Січовий колегіум з Різдвяним флешмобом "До Трьох Празників у гості".
Зразковий художній колектив - вокальний гурт "Шанс" сердечно

по-козацькому привітали з Різдвом Христовим традиційними, відомими й маловідомими, прадавніми колядками, щедрівками. Щиро дякуємо організаторам і учасникам Різдвяного флешмобу!

Якорь 23
133653038_RRR20020.png

Фестиваль-конкурс патріотичної пісні та поезії "Україна – це ми"

З нагоди відзначення 80-річчя утворення Запорізької області, з метою пропаганди творів громадянського і національно-патріотичного звучання, творів, які оспівують славетні подвиги українського народу; виховання у підростаючого покоління  патріотичної свідомості, любові до рідного краю, його історичного минулого; вшанування полеглих за волю, єдність і незалежність України популяризації творів патріотичної тематики минулого та сьогодення; пропаганди літературного та музичного мистецтва серед молоді; подальшого розвитку і підтримки  талановитих художніх колективів 16 лютого 2019 року  вихованці КЗ «Матвіївська ЗОСШ-інтернат І-ІІІ ступенів » ЗОР:  колектив «Мрія» - керівник Москаленко К.В.,  колектив «Домісольки» - керівник Балута С.В., колектив «Промінчики» - керівник  Білик О.П., колектив «Домісоль» - керівник Остапець Л.Ф., колектив «Ровесник» - керівник Філіпенко Е.М., - прийняли участь в обласному етапі фестивалю-конкурсі патріотичної пісні та поезії «Україна – це ми».

Якорь 22

Міжнародний жіночий день - 8 Березня

10904253.png

Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають представниці прекрасної статі у всьому світі, свято, яке не залишило без уваги і жінок нашої школи-інтернату. Щоб їх привітати  у нашому закладі пройшли святкові концерти, підготовані учнями та педагогами. У програмі концерту були: веселі жарти, танці, вірші, пісні, відеопривітання від учнів, вчителів та вихователів школи.

Якорь 24
1477985577_butterflies-2-09.png

Запорізький обласний театр ляльок

15 березня учні 1 класів відвідали виставу в Запорізькому обласному театрі ляльок «Барон Мюнхаузен».

Діти були просто в захваті, щасливі і вдячні за запрошення. Емоції – позитивні.

Театральные-маски.png
Якорь 25
67e2b20cdb5f.png

Обласний фестиваль-конкурс дитячого хореографічного мистецтва  «Запорізькі викрутаси-2019»

16 березня 2019 року в Запоріжжі відбувся традиційний Обласний фестиваль-конкурс дитячого хореографічного мистецтва

«Запорізькі викрутаси-2019».

   Цього року учасниками конкурсу стало близько 100 танцювальних колективів регіону, які представляли народні, естрадні,

естрадно-спортивні, сучасні, бальні, дитячі танці та демі-класику.

   Показали, що у танцю є душа вихованки хореографічних гуртків «Грація» та «Імпульс» комунального закладу «Матвіївська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Запорізької обласної ради, зачарувавши усіх присутніх на конкурсі композиціями «Джайв» та «Веселий танок».  Дівчата стали призерами фестивалю-конкурсу, посівши почесні ІІ місця.

  Вітаємо хореографічні групи комунального закладу «Матвіївська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Запорізької обласної ради та керівників Фролову Світлану Вікторівну та Верещак Світлану Валеріївну

з прекрасними, ефектними виступами  і високим результатом.

   Пишаємося своїми талановитими зірками! Успіхів і наснаги!

Якорь 26
праздничные-флажки-png-2.png
231203_1418847123.png

1 квітня 2019 року до нашої школи завітали гості з Вільнянського будинку культури і дозвілля зі святковою програмою присвяченої дню гумору. Вокальний колектив "Каприз" виконав чудові пісні під керівництвом Охріменко Тетяни Анатоліївни, вихованці гуртка художнього читання "Дитячий світ" розповіли чудові вірші, гуморески -  керівник Сидоренко Оксана Вікторівна. 

Дякуємо за чудову зустріч!

Святкова програма до Дня гумору

Якорь 27

Інформаційно-роз`яснювальні лекції про вибухонебезпечні предмети

18 квітня 2019 року експерти вибухотехніки Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України разом із представником робочої групи при МВС Запорізької області від громадськості Віташ Р.І. та Спілкою ветеранів АТО провели інформаційно-роз`яснювальні бесіди для учнів нашої школи-інтернату. Під час занять експерти нагадали дітям правила поведінки в разі виявлення вибухонебезпечних предметів або підозрілих предметів. Спеціалісти також показали, як виглядає небезпечна зброя та спорядження, яке використовується для її пошуку та знешкодження. Наприкінці правоохоронці в ігровій формі перевірили, як діти запам’ятали прослуханий матеріал та надали відповіді на всі запитання, що їх цікавили.

Якорь 28

День Пам'яті та Примирення

Прибирання біля братської могили, привітання ветеранів та дітей війни, урочистий мітинг та участь

у святковому концерті в будинку культури с. Матвіївка.

Якорь 29

Прощавай, Букварику, в школі перший друже, Ми тобі, Букварику, дякуємо дуже!

Традиційне шкільне свято – свято Букваря - відбулося у 1-х класах КЗ "Матвіївська ЗОСШ-інтернат І-ІІІ ступенів" ЗОР. 

Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником - Буквариком. 
  До цього свята дітки старанно готувалися. Декламували вірші про букви, відгадували загадки за вивченим програмовим матеріалом, співали пісень про школу, Букварик. У гості до дітей завітали нові їх друзі: Читанка, Математика, Рідна мова. 

  З вітальними словами і побажаннями до дітей звернувся заступник  директора по навчально-виховній роботі Челноков П.А.

  Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом зi своєю першою учителькою, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

  Це лише перший крок, а попереду ще одинадцять  років… Нехай Вам щастить, любі діти!

Якорь 30
ko2lokol105-1024x426.png

Як одна прекрасна мить пролетіли чотири роки навчання в початковій школі. За ці роки школа стала для учнів другою домівкою. Чотири роки вони разом  долали сходинки до країни Знань.

22 травня 2019 року  урочисто пройшло свято прощання

з початковою школою у випускників 4 класу комунального закладу "Матвіївська загальноосвітня санаторна  школа-інтернат  І-ІІІ ступенів" Запорізької обласної ради.  Подорож у минулі роки навчання провели ведучі Москаленко Катерина Володимирівна  та Фролова Світлана Вікторівна. Вони запросили на сцену дружний

4 клас, де учні заспівали пісню «Маленька країна» та виконали танок «Вальс початкової школи». На шкільному святі зі вступним словом до діток та всіх присутніх  звернулася перша вчителька Гергерт Алла Олексіївна:

Прощавай, початкова школо!

«Прощання з початковою школою – надзвичайний день. Чотири роки ми поступово піднімалися східцями країни Знань. Найголовніше – навчилися читати, писати, рахувати, а також дружити і просто жити в колективі нашого класу та школи».  

Діти з великим задоволенням готувалися до свята, вчили вірші, пісні, танці. Подякували всім вчителям, батькам,

подарували квіти.   Не обійшлося на святі і без привітання директора школи-інтернату  Гончаренко Наталі Іванівни та заступника директора по навчальній роботі Челнокова Павла Анатолійовича, який вручив випускникам дипломи. 

На завершення свята учні заспівали пісню «Зачекай дитинство, зачекай!»   

Свято  підготувала творча людина, вихователь Шакіна Людмила Леонідівна. 

Якорь 31
bottom of page